onsdag den 26. februar 2020

DE MEGET SMÅ REJER




Damen på fotoet er ved at fylde en pose med bittesmå rejer, 1-2 cm store. Jeg ved godt hvad kunden skal bruge dem til.

Tortilla de camarones er en andalusisk specialitet, men den allerbedste fås her i Sanlucar.

Når man er i sanlucar er der et sted, der er et absolut must.


Bar Balbino er et af Andalusiens bedste tapassteder. Ikke at der er særligt opfindsomme tapas. Der er alle de klassiske i excellent udførelse og til helt jævne priser. Og så med den lokale manzanillasherry til. Så bliver det ikke større!


Balbino er berømt for sine tortillas de camarones. Det er de små rejer med skal, hoved og ben, der er vendt i meget lidt tempuradej og friteret. Resultatet er her sprødt, fyldt med smag og ikke særlig fedt.

Hvis man fisker rejer i Danmark, får man ofte en del meget små tyndskallede rejer med. Dem kan man lave tortilla af! Hvis der er nogle bittesmå krabber med, kan de også bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar