torsdag den 20. februar 2020

ONSDAGSFISK I MALAGA

Del 1: Markedet


På indkøb i Malagas store torvehal. (en lokal filial af paradis)

Aftensmaden skulle være fisk og skaldyr.

Små venusmuslinger. Uden sand, stod der. Det lød godt, så dem tog vi, og fik et bundt persille med i posen. Det er dem længst til højre, og de er miniudgaven ad dem længst til venstre, som er temmelig dyre. Nummer to kender vi fra Barcelona. Der kaldes de Tallerinas. Her hedder de noget andet. Dem skal vi have på fredag, når vi får gæster.

Det var hundesvært at vælge fisk. Vi udsatte de store og spændende, og tog nogle minitunger, der var på tilbud.


Der var nemlig vilde asparges på markedet. De måtte da passe fint til stegte tunger.

De blev suppleret med et kæmpestort escarolsalathoved og en stor kulsort tomat.

Så ringede vores venner at de var i byen til frokost. Da de skulle til fiskemiddag hos os fredag, gik vi modstræbende med til at spise svinekæber i malagavin med skovsvampe til på et rigtig fint sted i byen.
(fortsættes)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar