søndag den 23. februar 2020

KLIPFISK I MALAGA


Så er vi på vej i to dage inden vi tager fast ophold i Sanlucar. Det vil sige - vi har fundet en kridvid by på toppen af et bjerg, hvor vi er begge dage. Og i dag spiser vi slet ikke fisk!

Men der var klipfiskene lige udenfor markedshallen i Malaga. I hele februar serverer en lille restaurant her en fyldig klipfiskemenu.

Vi valgte en klipfiskesalat med kogte kartofler, løg, oliven og kogt klipfisk. Så mangler der lidt syre - ikke? Nej ikke eddike eller citron, men appelsinskiver. Det var godt og friskt.


Så kom der en overdådig sofrito. Det er den spanske udgave af den italienske røde spaghettisauce, her med en smule spidskommen i. Og så store perfekte stykker klipfisk, hele rejer og muslinger. Meget, meget godt. 

Det var oplevelser som disse, der i sin tid omvendte mig til klipfisken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar