onsdag den 19. februar 2020

FØRSTE (FISKE)AFTEN I MALAGA




Landet 18:00. Ind til byen og installeres på B&B. Elevatoren går i baglås med baggagen indeni. Alt ordnes med smil fra alle sider, og nu ud på gaden for at finde føde. Meget fint tapassted med de fine vine - det er vi ikke til i aften, så vi vælger lille folkeligt sted med superflink vært.

Starter med en kold øl og nogle små grønne pebre, svedet i olie og med groft salt på - pimientos de padron - altid godt.

Der ligger en skål med hjertesalathoveder på disken. Hvad er de til? De bliver flækket og stegt med hvidløg, paprika og rejer. det er værd at gentage, og man kan bruge andet end rejer.


Blæksprutter skal jeg altid have når jeg er ved middelhavet.. Hvad havde de? Friteret! den blev friteret hel og var saftig og lækker. Og så er det første gang jeg har spist med saks og gaffel!

Det var i aftes. I dag har vi været i markedshallen og købt gode ting. Det vil jeg skrive om, hvis det lykkes at lave noget godt.

1 kommentar: